Werkplaats

U wilt in uw auto natuurlijk altijd veilig rond kunnen rijden. Periodiek onderhoud aan de auto is dan geen overbodige luxe. Bij Auto Service Rijssen hebben we een professioneel ingerichte werkplaats waar wij uw auto graag en op een professionele manier kunnen onderhouden. Met behulp van moderne apparatuur en deskundige reparateurs en medewerkers zijn wij dag in dag uit voor onze klanten bezig. We volgen cursussen en blijven altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de autobranche.

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent dan verzekerd van het juiste onderhoud dat helemaal bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer heel snel in topconditie te krijgen. Schakel ons daarom in voor een APK-keuring, een wissel van de banden of de bijvulling van uw auto’s airco. We helpen iedereen, welk merk uw auto of ander voertuig (zoals een bedrijfswagen) ook heeft.

Transparant en eerlijk

Zien we in de loop van het onderhoud dat uw auto een reparatie nodig heeft? Dan overleggen we eerst met u alvorens die wordt uitgevoerd. Wij hebben zaken als transparantie, betrouwbaarheid en eerlijk bij Auto Service Rijssen hoog in het vaandel staan. We laten het u dus direct weten als we tijdens de keuring of controle van uw voertuig defecten opsporen.

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Auto Service Rijssen kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van onze leenfietsen. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Haal- & brengservice 

Bent u niet in de gelegenheid uw auto te brengen en/of te halen, dan kunnen wij uw auto ook thuis ophalen. Vraag tijdens het maken van een afspraak naar de mogelijkheden.

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Auto Service Rijssen? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om uw auto naar onze werkplaats te brengen.

Werkplaats Autoservice Rijssen